یادداشت/

برق از سر ترامپ پرید 

این جنگ بزرگ تنها یک نبرد صرف نظامی نیست بلکه یک کارزار سخت و پیچیده چند وجهی است. یک جنگ تمام عیار موشکی، پهپادی، رسانه ای، سیاسی، دریایی، اعتقادی و ترکیبی که بعدها همه اسناد و شواهد مختلف آن منتشر خواهد شد.
کد خبر: ۸۲۲۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۸ - 24March 2026
گروه استانهای دفاع‌پرس_ هوشنگ نوبخت؛ در حالی جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان وارد هفته چهارم شده که قرار بود این نبرد شبه جنگ جهانی تنها سه روز به طول بینجامد.
برق از سر ترامپ پرید 
 
از این جهت این نبرد را شبه جنگ جهانی نامیدم که معتقدم مدعی ترین ورژن ارتش آمریکا، هارترین دوران رژیم  صهیونیستی و عقده ای ترین کشورهای به ظاهر دوست حوزه خلیج فارس تمام امکانات، قدرت و خشم خود را ناجوانمردانه علیه کشورمان به کار گرفته اند و کار به جایی رسیده که حتی در پشت پرده از بسیاری کشورهای ناتو هم کمک خواسته اند تا بتوانند میهن متمدن ایران را تجزیه و یا اشغال کنند.
 
در این میان باید اشاره کرد که این جنگ بزرگ تنها یک نبرد صرف نظامی نیست بلکه یک کارزار سخت و پیچیده چند وجهی است. یک جنگ تمام عیار موشکی، پهپادی، رسانه ای، سیاسی، دریایی، اعتقادی و ترکیبی که بعدها همه اسناد و شواهد مختلف آن منتشر خواهد شد.
 
ترامپ که به کنگره وعده داده بود تنها ظرف سه روز و نهایتا یک هفته، حاکمیت حاضر در ایران را براندازد و مدیریت این کشور را به دست بگیرد اکنون در باتلاقی فرو رفته که تنها به یک سفسطه یا بهانه بزرگ قصد اعلام پیروزی یا خروج از آن را دارد که تاکنون آن را هم به دست نیاورده است.
 
رئیس جمهور توئیت باز آمریکا که تشنه جایزه صلح جهانی و البته باعث و بانی تمام جنگ های اخیر در دنیا بوده برای این که خود را از منطقه خاورمیانه خارج کند اخیرا تهدید کرده بود که قصد دارد در یک ضرب الاجل نظامی تمام نیروگاه های انرژی ایران را از کار خواهد انداخت و این دستاورد را به عنوان خط پایان زیرساخت های کشور به رسانه ها اعلام کند اما بلافاصله با واکنش تند و مقتدر مسوولین کشور و نیروهای مسلح قرار گرفت به گونه ای که کشورهای عربی به او گوشزد و هشدار دادند که در صورت انجام این کار احمقانه، ایران تمام برق و نیروگاه های منطقه را بمباران و نابود خواهد کرد و همین پاسخ قاطع باعث شد که رئیس جمهور قمارباز ایالات متحده از این گزینه هم صرف نظر کند.
 
همه تحلیل گران به این موضوع اشاره کرده اند که ترامپ در طول این سال ها، هر جا و هر وقت به یک سنگ بزرگ و یا قدرت مقتدر برخورد کرده کوتاه آمده و تغییر روش داده و هر وقت به یک حریف ضعیف یا ترسو برخورد کرده، خود را کدخدا و قلدر دنیا معرفی کرده است.
 
در همین راستا و در راهبرد پاسخ مقتدر نیروهای مسلح کشورمان بار دیگر شاهد بودیم که برای چندمین بار در طول جنگ رمضان، باز هم برق غرور از سر ترامپ پرید و به بهانه مذاکره ای که تایید نشده از این ترفند هم خروج کرد تا به فکر یک توئیت دیگر برای افکار عمومی دنیا باشد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار